Besparing 7%

Fraccaroli Garda Cabernet Sauvignon

Het typische karakter van de Cabernet Sauvignon wijnstok wordt bepaald door de zeer lage opbrengst, de gunstige omgeving van het Gardameer, maar vooral door de gevoelige hand van de man die persoonlijke interpretatie heeft gegeven aan de complexiteit van deze rode wijn. De Fraccaroli Garda Cabernet Sauvignon wordt gemaakt in een klein volume en met veel geduld.

Wijngaard locatie
Ten zuiden van het Gardameer, gelegen tussen Peschiera del Garda en Sirmione. Blootstelling van noord naar zuid. Gemiddelde hoogte van 60 tot 80 meter. Kalkachtig - kleiachtige grond.

(Smaak)beleving
De robijnrode kleur heeft enkele lichte facetten  van granaat, zonder de levendigheid van het paars te hebben verloren. In het brede geurpalet van de Fraccaroli Garda Cabernet Sauvignon onderscheiden we het tomatenblad, de marascakers, de pruim en het viooltje. Mooie aroma's van rijp rood fruit, frambozenjam en bramen, wat kruidigheid met hints van vanille en kaneel. Harmonieuze rondheid, de juiste balans tussen zachtheid en tannines en de warmte en elegantie van de afdronk zijn typerend voor deze wijn.

2018, Italië, Rood, Fris en fruitig, Vol droog
Adviesprijs: 13,95
12,95
U bespaart: 1,00 (7%)
+
Druivenras: Cabernet Sauvignon