Besparing 7%

Fraccaroli Garda Cabernet Sauvignon

Het typische karakter van de Cabernet Sauvignon wijnstok wordt bepaald door de zeer lage opbrengst, de gunstige omgeving van het Gardameer, maar vooral door de gevoelige hand van de man die persoonlijke interpretatie heeft gegeven aan de complexiteit van deze rode wijn. De Fraccaroli Garda Cabernet Sauvignon wordt gemaakt in een klein volume en veel geduld.

Wijngaard locatie
Ten zuiden van het Gardameer, gelegen tussen Peschiera del Garda en Sirmione. Blootstelling van noord naar zuid. Gemiddelde hoogte van 60 tot 80 meter. Kalkachtig - kleiachtige grond.

(Smaak)beleving
De rijkdom van deze rode wijn roept verschillende emoties op. De robijnrode kleur heeft enkele lichte granaatfacetten, zonder de levendigheid van de paars te hebben verloren. In het brede pallet van de Fraccaroli Garda Cabernet Sauvignon onderscheiden we het tomatenblad, de marascakers, de pruim en het viooltje, het rijpe rode fruit, de frambozenjam en bramen, het kruidige met hints van vanille en kaneel. Amplitude en harmonieuze rondheid, zodat het in de mond verschijnt: de juiste balans tussen zachtheid en tannines; de warmte en elegantie van de afdronk maken het typisch.

2016, Italië, Rood, Fris en fruitig, Vol droog
Adviesprijs: 13,95
bij 6 fl. 12,95
U bespaart: 1,00 (7%)
Onze kwantumkortingen:
Hoeveelheid bij 1 fl. bij 6 fl.
Prijs 12,95 12,95
Wilt u 24 flessen of meer van deze wijn? Prijs op aanvraag!
+
Druivenras: Cabernet Sauvignon