€8,95 bij 12
€8,45 bij 24
€7,95 bij 48
€7,45 bij 96

Les Romains Blanc

HET SYSTEEM GEEFT MAX. 2 GRATIS MAGNUMS AAN, MAAR WIJ LEVEREN PER 24 FLESSEN LES ROMAINS EEN GRATIS MAGNUM UIT. DUS BIJ 72 FLESSEN KRIJGT U 3 GRATIS MAGUMS, ETC.

Deze wijn is werkelijk uitmuntend. Zacht geurend naar rijpe, gele steenvruchten, aangevuld met massa's pittig fruit. Ook in de smaak is het expressieve van de wijn opvallend. Een verleider eerste klas! Voor deze succesvolle witte wijn met aroma's van exotisch fruit, selecteerden de wijnmakers een ideale combinatie van twee edele druivensoorten; de aromatische en fruitige viognier en de strak adellijke frisse chardonnay. Het geheim van deze knisperende witte wijn is de vroege botteling, waardoor een heerlijke smaaksensatie ontstaat met explosief fris fruit.

2019, Frankrijk, Wit, Fris en fruitig
9,95
 bij 96 fl.7,45
188
+

Druivenras: Chardonnay Viognier

Een fijne combinatie bij wat steviger gebakken visgerechten of gerechten die spicy bereid zijn.

De wijngaarden van Vignes des Deux Soleils liggen op het drooggevallen eiland La Clape voor de kust van Narbonne in het zuiden van Frankrijk. De wijngaarden genieten hier van een dubbele energievoorziening. Overdag schijnt de zon op de druiven en op de witte keien die het licht reflecteren op de wijnstokken en de warmte absorberen. 's Nachts geven deze warme stenen de weldadige warmte af aan de druiven, die hierdoor tweemaal van de zonne-energie profiteren, vandaar de naam Vignes des Deux Soleils.

 

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling