Geschenk Cravanzola Superiore Series | 2 flessen naar keuze

31,90

31,90

Geschenk Cravanzola Superiore Series | 2 flessen naar keuze

31,90

2 FL. NAAR KEUZE IN HOUTEN 2-VAKS KIST OF GESCHENKDOOS

Langhe Favorita “La Vinassa”

Op de heuvels van Castellinaldo d’Alba, La Vinassa is een wijngaard van ongeveer 30 jaar, op het zuidoosten gelegen met kalkrijke en zanderige grond. Aroma’s van gouden appel en citroenmelisse, evenals delicate etherische en minerale hints.

Roero Arneis “San Francesco”

Deze topwijngaard voor de Arneisdruiven ligt in Castellinaldo. Ze worden handgeplukt en streng geselecteerd. Heerlijke zacht frisse wijn met tonen van kamille en amandel. Fraai gebalanceerd en met florale tonen.

Barbera d’Alba “La Marchese”

Van de beste wijngaard en met de hand geplukt en geselecteerd. Ruim 6 maanden rijping op grote eikenhouten vaten. Ingrediënten voor een grote wijn. Geuren van rijpe pruimen. Fijne zachte smaken.

Nebiolo d’Alba “San Pietro”

12 maanden rijping op grote eikenhouten voeders. Florale geuren en intens fruit. In de smaak heerlijke kruidigheid met frisse bitters. Iets vanille op de achtergrond.

Barbera d’Alba “Castellinaldo”

Een intens en boeiend aroma, rijk aan fruitige tonen van bramen, pruimen en frambozen, die met het verstrijken van de tijd ook etherische en kruidige hints krijgen, in het bijzonder kaneel. Met een levendige en belangrijke smaak past hij goed bij gestructureerde gerechten, in het bijzonder rood vlees, gestoofd en bij lang gerijpte kazen.

Artikelnummer: G012 Categorie: Tag: