Geschenk La Vieille Terre Famille Blanc /Rosé / Rouge

16,90

16,90

Geschenk La Vieille Terre Famille Blanc /Rosé / Rouge

16,90

In 2-vaks geschenkkist of -doos

La Vieille Terre Famille Sauvignon – Chardonnay

De elegante La Vieille Terre Famille Sauvignon-Chardonnay uit de Franse Languedoc, is een soepele, fruitige, witte wijn. De combinatie van Sauvignon en Chardonnay komt niet vaak voor, maar levert een verrassend smakelijke wijn op. Floraal met tonen van exotisch fruit en frisse citrusvruchten. De wijn komt van 350 hectare wijngrond op de grindachtige hellingen in de omgeving Narbonne en Limoux aan de voet van de Pyreneeën. De bekwame oenologen van het Domaine produceren op moderne wijze zeer betaalbare wijnen. De wijnrassen ondergaan een lange koele gisting in kleine RVS tanks en rijpen daarna op traditionele eikenhouten vaten.

La Vieille Terre Famille Cabernet – Merlot

De La Vieille Terre Famille Cabernet Sauvignon – Merlot heeft een dieprode kleur, zwarte bes (cassis), pruimen, iets kruidigheid en wat zachte aardse tonen. Een heerlijke doordrinker als aperitief, maar combineert ook heerlijk bij een uitgebreide bbq, een kaas- of borrelplank.

La Vieille Terre Famille Cinsault – Syrah Rosé

Frisse fruitige rosé. Heeft wat weg van de Provence stijl, maar iets meer een doordrinker. Met volle aroma’s van rood fruit, vooral de aardbeien springen er uit.

De wijn komt van 350 hectare wijngrond op de grindachtige hellingen in de omgeving Narbonne en Limoux aan de voet van de Pyreneeën. De bekwame oenologen van het Domaine produceren op moderne wijze zeer betaalbare wijnen. De wijnrassen ondergaan een lange koele gisting in kleine RVS tanks en rijpen daarna op traditionele eikenhouten vaten.

Artikelnummer: G017 Categorie: Tag: