Besparing 20%
Klant voordeel

Errazuriz Estate Merlot

Deze helder robijnrode Errazuriz Estate Series Merlot wordt gedomineerd door fruit van aardbeien, kersen en pruimen. Hier tussendoor proeft u kruidige hints van balsamico en bitterzoete chocolade. Het zachte mondgevoel met aangename zuren geven u een fijne afdronk.
 
Ligging
De Merlot druiven voor de Cepagé in deze Estate Series komen uit een Curicó valley. De grond toon hier gelijkenissen met de beroemde rechter oever in de Bordeaux waar de beste Merlot's vandaan komen. De rijke vruchtbare kleigrond is ideaal voor de ontwikkeling van het typische Merlot karakter.
 
Wijn en spijs
Pasta's met gegrilde groenten en kaas zijn zeer goede metgezel bij de Estate Series Merlot van Errazuriz. Probeert u vooral het zachte, volle en licht kruidige karakter van de wijn te laten weerspiegelen in uw gerecht.
 
Vinificatie
De druiven vergisten in verschillende batches, als na 20 dagen de suikers omgezet zijn in alcohol gaat 35 % van de druiven in eikenvaten voor een rijping van 3 tot 6 maanden. Als laatste troef voegt wijnmaker Francisco Baettig een klein percentage Carmenere toe, om de wijn nog net iets meer diversiteit mee te geven.
2016, 2018, Chili, Rood, Vol droog
Adviesprijs: 9,96
bij 6 fl. 7,99
U bespaart: 1,97 (20%)
132
Onze kwantumkortingen:
Hoeveelheid bij 1 fl. bij 6 fl.
Prijs 7,99 7,99
Wilt u 24 flessen of meer van deze wijn? Prijs op aanvraag!
+

Nu op dronk tot en met 2017.

Smaakt goed bij pasta's met gegrilde groenten en kaas, roodvleesgerechten en mixed grill.

 

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling