Geschenk Roqueterre & La Vieille Terre Reserve | 2 flessen naar keuze

21,90

21,90

Geschenk Roqueterre & La Vieille Terre Reserve | 2 flessen naar keuze

21,90

2 FL. NAAR KEUZE IN GESCHENKDOOS OF -KIST

La Vieille Terre Reserve Viognier

De witte wijn La Vieille Terre Reserve Viognier is helder goudgeel van kleur. Het heeft een aromatische neus met bloesems en wit fruit, als perzik, peer en abrikoos en een zwoele kruidigheid. Een milde, ietwat vettige aanzet met een fluweelachtige textuur, ondersteund door aangenaam niet te hoog zuur. De houtrijping is beperkt en is in de geur nagenoeg niet herkenbaar, maar geeft een zekere gelaagdheid aan de wijn. De wijn is goed in balans met een lange afdronk.

La Vieille Terre Reserve Chardonnay

De witte wijn La Vieille Terre Reserve Chardonnay is helder briljant lichtgeel van kleur. De wijn heeft 9 maanden rijping op, voor 50% nieuwe, Franse eiken vaten. Dit uit zich mooi in de neus, samen met impressies van citrus en rijp tropisch fruit, waaronder ananas. Ook bij het proeven vinden we dit tropische fruit terug, maar vooral de houttoets valt op. Op jonge leeftijd is de halflange afdronk licht scherp door de pittige frisse zuren, maar door het volle karakter van de wijn stoort dit zeker niet.

Roqueterre Reserve Merlot Cabernet Sauvignon

Deze unieke cuvée is een blend van 50% merlot en 50% cabernet sauvignon druiven. Een selectie van de beste druiven komt voor deze wijn in aanmerking en dat proef je! Dieprode kleur, zwarte bes (cassis), pruimen, iets kruidigheid en tonen van vanille. Wijnmaakster Marilyn Lasserre heeft een gulle, geconcentreerde wijn gemaakt afkomstig van kalkstenen gronden. Deze wijn is zeer aansprekend voor een breed wijnpubliek.

Artikelnummer: G003 Categorie: Tag: